Gastenboek

leuke site

Datum: 08-08-2017 | Door: Yvette

Wat een leuke site heb jij van je poezels! Leuk om op te kijken en rond te snuffelen. Ik kan niet wachten tot we onze moppie hebben. X Yvette

gevonden:D

Datum: 08-08-2013 | Door: Chey en Remco

Hoi Jacintha, wat een mooie en overzichtelijke website en supermooie katten heb je! Ik heb je even opgezocht op jouw naam en op de raskatten die jij hebt in je cattery en kwam toen op je site uit:D Ideaal. Je kent ons van je werk in Voorhout. Vraagje: ga jij naar de NOK cursus van genetica? Ik wil er graag heen, maar alleen is niet zo gezellig haha. Lijkt me ook heel gezellig als jij ons wilt leren hoe dat zit. Groetjes, Chey (en Remco)

Re:gevonden:D

Datum: 16-08-2013 | Door: Cattery Dusado, Jacintha

Hoi Chey,

Wat leuk dat je een berichtje hebt geplaatst op mijn site!! Ik ben vorig jaar naar de cursus geweest, dus ga helaas dit jaar niet! Maar het is wel zeker een aanrader en erg leerzaam!! Met vragen ben je zeker welkom en wil ik het je graag uitleggen! Tot gauw! groetjes Jacintha

Katten

Datum: 19-10-2012 | Door: Rob en Wilma

Hoi Jacintha, wat een mooie katten! Daar mag je heel trots op zijn. Ook een goede en duidelijke site, met veel mooie foto's. Groetjes, Rob en Wilma Neervoort

Pippi

Datum: 20-06-2012 | Door: Sanne

Hoi Jacintha, Duchess, Saartje en Dopey. Hier Sanne en Pippi. De site is erg leuk geworden!! Nog even wachten en Duchess krijgt kleintjes en dan kom ik zeker even kijken!!!
Pippi heeft het hier reuze naar der zin en knuffelt en kroelt iedereen af!! Ze word dus erg verwend!!!! Hopen dat ze mag blijven en met Ran en mij mee kan als we een huisje hebben!!!
Ook nu speelt Pippi met haar mooie nieuwe muisje! Spelen spelen en nog is spelen! In de ochtend en avond altijd een gek uurtje en door het hele huis rennen en daarna natuurlijk lekker bij je liggen!!

xxx Sanne en een pootje van Pippi!!!

Site

Datum: 12-06-2012 | Door: Joanne

He Jacintha,
Het is een mooie site geworden en je hebt mooie poezels. Nog veel voorspoedige zwangerschappen gewenst en prachtige beebs
Groet Joanne

Je zusje

Datum: 03-04-2012 | Door: Samira

Hey Duchess, even een krabbeltje van je trotse zusje Samira. Wat goed dat je al zo veel mooie prijsjes in de wacht hebt gesleept! Ik ben heel trots op je. We lijken op een paar kleine detailtjes als twee druppels water op elkaar, jammer dat ik geen foto kan meesturen.
Anita Hille gaf me jullie site zodat ik mijn zusje eens kan bekijken!
Succes met de cattery en met al het moois wat nog komen gaat.
Liefs Samira en mijn bazinnetje Ilse.

Re:Je zusje

Datum: 07-04-2012 | Door: Jacintha

Hoi Samira, Ik heb stiekem even gekeken op de site van ons mama, want daar sta je ook bij op de foto en wij lijken inderdaad wel heel erg veel op elkaar!! Heeft jouw bazinnetje facebook??
Liefs Duchess en Jacintha

Show

Datum: 12-03-2012 | Door: Astrid

Van harte gefeliciteerd met je mooi Duchess, het is een mooie poes en natuurlijk ben ik super trots op haar papa "mijn Woestie"
Heel veel succes met al je plannen..;)
Groetjes Astid
Cattery het Blauwe Mandje

cattery

Datum: 03-03-2012 | Door: anita hille

hey Jacintha,
mijn complimenten voor je site, erg mooi en leuk dat je een cattery bent begonnen. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar het eerste nestje van Duchess. Ik wens je veel succes met je cattery en veel goeds met alle poezels.
gr.Anita
catterynimrodel

Indruk

Datum: 19-02-2012 | Door: Judith

Hele leuke, duidelijke site. Hopelijk ga je nog vele bezoekers krijgen! Ik ga deze site zeker in de gaten houden want ik ben erg benieuwd naar het eventuele nestje van Duchess.

Nieuw bericht