Mandjes

Vrolijk gekleurde mandjes van fleece.

 

Toen ik met Manon (Cattery Kattenheuvel) een aantal vrolijke mandjes zagen, besloten we het zelf te proberen! En dit heeft zichzelf uitgewerkt tot een nieuwe verslaving!! We vinden het heel erg leuk om te doen en als je dan na het maken ziet hoe lekker de poezen erin liggen heb je profijt van je werk!!

 

Zo leuk dat ik ze inmiddels ook al voor een aantal cattery's heb gemaakt en ze zelf in een kittenpakket stop als een van de dondertjes naar hun nieuwe personeel gaat verhuizen! Er komt bij mij dan ook vaak de vraag; "welke kleurtjes en patronen heb je allemaal??"

 

Ik heb veel verschillende soorten fleece liggen, hieronder volgen een aantal mandjes die ik door de tijd heen heb gemaakt. De prijs zal (afhankelijk van het soort fleece en de grootte van het mandje) voor een gemiddeld mandje uitkomen op 15-20 euro. Heb je interesse stuur mij gerust een mailtje of een berichtje via de feedback! Heb je de kleur van het mandje er niet bij zien staan, stuur mij dan ook een mailtje of berichtje via de feedback en ik ga kijken of ik eraan kan komen!

Misschien tot gauw!!