I-Nestje

I-Nestje
 

Hoera!! 12 en 13 juni zijn Doortje en Bruce trotse ouders geworden van 4 mooie meisjes!!

 

Doortje Drieke Parel          &         Dusado's Bruce

 Lees meer: https://catterydusado.webnode.nl/kittens/g-nestje/

Doortje Drieke Parel          &            Dusado's Bruce

 

Maandag 12 juni is Doortje bevallen van de eerste 2 dames. Ze nam de tijd en maakte totaal nog geen aanstalten voor de verassing in haar buikje, maar beweging zat er nog dus ik wist dat er nog zeker 1 in moest zitten. De nacht bij haar geslapen en de volgende ochtend toch maar even overleg met de dierenarts. Voor de zekerheid toch maar een echo maken. Er zat inderdaad nog 1 kitten in en met een injectie oxytocine moest die er toch wel met 1 a 2 uur uit zijn. Dus terug naar huis, maar 2 uur later nog geen wee en nog geen kitten. Weer gebeld en we moesten toch mar weer even langs komen. Wederom de echo erop gezet en wat bleek, ze lagen met z'n tweetjes precies naast elkaar. Dit kon Doortje niet zelf en 1 van de hartjes werd al ietsje langzamer, dus helaas moest ze open. Ze doorstond het allemaal super! En daar waren de 2 kleine tortie poesjes!!

Lekker met moeders en haar trots naar huis en gelukkig (zo hecht als de groep bij mij is) was daar Noa om haar op te vangen. Eerst haar eigen kleintjes verzorgen en daarnaast nam ze de eerste zorg over van de kleintjes van Doortje, tot ze ze zelf helemaal geaccepteerd had. De eerste dagen heb ik nog wel wat bij moeten voeden, anders werd het te zwaar voor Noa, maar wat doen de kleintjes en de moeders het SUPER!!!

En hoe bijzonder is het, 2 poesjes geboren op 12 juni en 2 poesjes op 13 juni... Met 25 uur verschil in tijd..

6 jaar lang probeer ik al een blauw/creme meisje te fokken en nu heb ik gewoon de luxe keus uit 4 prachtige bolletjes!!!

 

 

Dusado's Ivy

Geslacht: Poes

Kleur: BLH a, blauw

Status: Verhuisd naar Linda Benecke

 

 Dusado's Indian Summer

Geslacht: Poes

Kleur: BLH g 03, Blauw/creme/wit

Status: Verhuisd naar Evelien

 

 

Dusado's Isabella

Geslacht: Poes

Kleur: BLH g, blauw/creme

Status: Verhuisd naar Pauline

 

Dusado's Infinity

Geslacht: Poes

Kleur: BLH g, blauw/creme

Status: Blijft in de cattery