Nieuwtjes

Er is weer een tijd voorbij gegaan!! We zijn weer naar een aantal shows geweest en de nodige puntjes zijn weer gehaald!!

De site is aangevuld met de testen en showuitslagen van de dames en heer!

Wat betreft de krolsheden van Duchess en Toulouse is het erg rustig. Ze zijn al een tijd niet krols geweest, maar daar is het weer natuurlijk ook niet naar! Volgend jaar weer een nieuw seizoen met nieuwe kansen voor Sam!  

Ook hebben we nog een leuk nieuwtje!!! Vanaf eind december 2013 mogen we een nieuwe dame verwelkomen in de cattery; Gentle van de Mollebollen. Ze is een Blue Tortie met Wit poesje en hiermee gaat nog een lang gekoesterde droom van mij in vervulling!! Gisteren zijn wij voor het eerst op bezoek geweest bij haar en ze is voor haar 4,5 week al een echte dame!! Ze komt uit de combinatie van Diva en Wolf van Nicoline Mol en is nu al een plaatje om te zien!! Hopelijk vindt ze het showen erg leuk en zal ze regelmatig te zien zijn op shows!!

De eerstvolgende show voor ons met Duchess, Sam, Dopey en Toulouse is de show van Limbracat in Helden-Panningen op 10 november!

Misschien tot dan!!